» Möbler på is

Ja möbeltillverkningen ligger tyvärr lite på is. Inte för att jag vill utan på grund av att familjen har drabbats av två tragiska händelser på kort tid. Så mitt fokus är för stunden oss mina nära. Efter att tillbringat ytterligare en helg i Stockholm. Måste tilläggas att promenera genom Stockholm en solig vår morgon är nog bland det underbaraste man kan göra... Jag älskar verkligen den staden vid dom tillfällena... Men det var en parantes. 
För även om jag inte har så mycket tid till möbler för tillfället slutar inte planerna snurra. Medan jag kratta, rensar och klipper i trädgården snurrar tankarna. 
Uteplatsen i pergolan ska göras fin i år. Den har tyvärr varit försummad och inte fungerat som tänkt. Förut har deet stått en hammock och lite stolar där mn det blir aldrig av att vi sätter oss där tillsammans så nu tänkte jag ändra det till en oas för ensamhet. Dit man kan dra sig tillbaka läsa en bok njuta av solen som sirlar in mellan bladen. 
Tanken som funnits det senaste halvåret har varit en gungsoffa upphängd i pergolans regelverk. Men nu börjar jag ändra mig... en skön fåtölj, ett lite bord och sedan pricken över i.... en säng av järn upphängd i i pergolan. Där man stilla kan gunga fram och tillbaka... Det vore nått, sen är det bara frågan om jag kan klura ut hur man tillverkar en. Så det är vad jag ska aktivera min hjärna med den närmsta tiden.
 
En innergård i vasastaden i Stockholm



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo