» Radioskugga och vår i luften

Äntligen lite vettig uppkoppling. Efter 1,5 månad i något som känns som en tornados centrum. Städa - mäklare -till tippen - fotografering - ännu mer städning - budgivning också pang, huset sålt. Mitt i allt detta borde vi ha lagt lite tid på adressändring och fram för allt flyttat vårat internet. Halvtaskig delning från min mobil har varit vår enda kontakt med omvärden. Vi har ännu inte fått vårt ADSL flyttat. Men när dotter kom hem från 3 veckor praktik i Norge höll husfriden på att totalt kolapsa i brist på internet. Så en tur till pressbrån och ett riktigt bra mobilt wifi införskaffades. Så nu är vi en "lycklig" familj som bor på 64 m2 och jobbar på allt vi kan med att få 2:a vånings 2 sovrum klara.
 
Slut städning..
Helst av allt skulle jag nu bara strunta i vårt förra hus och helt hän ge mig åt det nya. Men 2 djupa andetag och lite vuxenansvar åkte jag i dag till det gamla huset för att göra den sista städningen. Och som alltid går det där sista rätt fort när man väl börjat. 
Så, hej då, du trädgård som jag pysslat med i 21 år...
 
 
Och i stället förr att jobba vidare på 2:a våning passade jag på att njuta av solen, tampas med is-vindar och börja gräva min första rabatt i det nya huset... Hej nästa 20 år
 
 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo