» Ilsken granne...

.. ja det var vad som kom på besök i går förmiddag.
Jag och min man satt på trappa i solen och funderade på om vi skulle fortsätta dagen på samma sätt som vi börjat den (genom att sova till halv 11). Då vår granne dyker upp med sin man i släptåg. Ilsken så att orden stockade sig i halsen tackar hon för födelsedagsblomman hon fått av oss tidigare under helgen. För att sedan utbriska i en harang om hur att hon vill ha ett staket runt soptunnorna och hennes man har (som alltid) ett antal argument för varför detta inte kan göras just idag. Han är faktiskt väldigt lik Åsa-Nisse både i sätt och utseende, dessutom lever han efter devisen "sysselsättning är bra men det får inte urarta i arbete"
 
Men hur som helst efter ha medlat lite, gick vi över till grannen med 2 delar färdigspikat staket. Skickade in "Åsa-Nisse" till stan för att fixa mer material. Under tiden plckade vi fram och monterade hennes utemöbler - tog en låååång fika. För att med gemensamma krafter bygga "gresaboxen" (enl Åsa-Nisse) åt soptunnorna.
 
Inte så vi tänkt spendera dagen men med tanke på min grannes srålande leende var det helt klart värt de ändrade planerna....
 
Inte design MMN, inget vidare foto. Men allt kommer från hjärtat...
 
Grattis i efterskott kära granne:)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo