» Väggen brinner lika bra som nått annat..

Oj, vilken helg....
I fredags gick det undan. Först en intensiv dag på jobbet sen snabbt hem och grabba övernattningsväska. Mindre än 15 minuter senare satt jag och min man i bilen igen på väg till pappa. Vilket är en 30 mil lång biltur.
Upp i ottan på lördag, kaffe-kaffe-kaffe och sedan packa flyttbussen för en 36 mil lång tur tillbaka men den här gången med vägen via pappas nya bostad. 
I och med detta är nerräkningen påbörjad. Efter att min pappa har förlorat 2 kvinnor till cancern under loppet av 7,5 år så ska han äntligen flytta "hem". 
Nu höjer ni nog på ögonbrynen, hem? Ja, efter att ha faft pappa först 17 mil bort och sedan 30 så att ha honom 50 min bort är helt underbart :)
 
Nog om det, helgen är ju inte slut för det har blivit lördags kväll....
Den sista dagen på helgen har vi tillbringat hemma. Det har inte blivit någon lugn dag direkt. Hela dagen har gått åt till vårt "lilla" projekt. Tidsplanen är tuff, till jul måste det vara klart men målet är 1:a advent. Så i jag har slipat spackel och min man har plockat ner den sista delen av väggen. Vilket inte var det lättaste eftersom den var 3 tum tjock och spåntad. Men till slut så...
 
Nu sitter vi här och njuter av en sprakande brasa helt bestående av rtester från väggen :)
 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo