» kalla golv - varma fötter

Ska man flytta till ett gammalt hus med torpargrund så får man kalla golv på köpet. Men inga problem som inte kan lösas....
 
På kvällarna, när det är dags att varva ner, sitter jag och stickar sockor. Nästa vinter kommer det att finnas tossor och sockor i alla storlekar och färger så ingen kommer att behöva frysa om fötterna när dom besöker oss...
 
Jag har utgått från detta mönster:. Utöver det har jag ribbstickat en ett skaft och sytt på 2 knappar.
 
 
 

» En trappa upp

Min näsa rinner som ett såll och febern ligger på lur. Men ingen rast ingen ro om vi ska bli klara i tid. Jag flyr ut och fortsätter städa uthuset. Min man, dotter och hennes pojkvän går en trappa upp... till rummet som dotter senare ska ha.
 
4 timmar senare.......
Den känslan man kan börja ana av rummet. Det kommer bli underbart. För att inte tala om den varma känslan som infinner sig i ett modershjärta när ungaran med liv och lust hjälper till. 
 
 
 

» Badrum

Jag är inte speciellt känslig men det första jag gjorde i huset vara att smälla igen dörren till badrummet. Och gjorde klart för min man att där går inte jag in igen. Snäll, som han är, så städade han ur hela badrummet. 
Sen har det målats, städats. I olika skrymslen och vrår har vi har hittat ett gammalt symaskinskåp, bänkskiva, lampa och spegel. Stegen är någonting som jag byggde för några år sedan.

Äntligen slipper man frysa om rumpan. Men Duscha får vi fortsätta göra hemma. För denna dusch är full av färgburkar.
 

Matbloggstoppen