» Fynd..

..Jodå, även om jag inte handlar så himla mycket så gjorde jag några fynd under besöket i Stockholm.
Under första shoppingturen var tonåringarna ute på egenhand och jag och min man gjorde en lov in på Claes Ohlsson och gissa vad jag snubblade över. Ett par betongljusstakar som jag kännde att jag bara måste ha. Lite tråkigt var dock att vi efter detta fynd valde att ta en långpromenad ut på Skeppsholmen i stället för att fortsätta shoppa. Och betongljusstaker i en påse och 1,5 h promenad ingen bra kombination om inte absolut gillar känslan av bortdomnade blodlösa fingrar. Men Skeppsholmen är så vacker så den kan var värd lite obehag :)
Ett annat lite mer komlicerat fynd är 4 nya te/varm choklad-koppar. Att införskaffa koppar kräver en hel del testande. Min dotter gick med liv och lust in för att finna rätt muggar/koppar. Min man som är härdad vid det här laget slog sig lungt ner på en bänk och väntade.
Dotterns pojkvän (som för första gången såg denna sida av familjen) tittade först storögt för att sedan övergå till att på ett mycket underhållande sätt häckla våra försök att hitta den perfekta muggen....
 
 
(kopparna kommer från Indiska och ljusstakarna från Claes Ohlsson)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo