» Vila kräver jobb...

Sedan mina problem började har bekäftig vårdpersonal tjatat om vikten av vila. Vila, har jag förstått, är en självklarhet för många. Men jag är alldeles för förtjust i att leva för att vilja slösa tid på vila. Och för att kunna göra det krävs ett antal faktorer, sol och värme är ett stort MÅSTE, en bra bok gärna i ljusform, en säng/dyna som inte ger smärta, närvaro av människor tysta avslappnade men inte helt inpå mig. Det här är det ytterfaktor som krävs för att jag ska gå ner i varv men några av dom kan vara kluriga att få till, särskillt på vintern. 
 
Men vi jobbar på, just det jobbar på det... Efter mycket mätande, skissande har vi kommit på vilken typ av badkar vi får plats med. Men att installera badkar kräver mycket jobb, särskillt när det innebär att hela tvättstugan måste byggas om, golvet bilas upp, nya avlopp, nya ytskikt. Men jag kan inte förneka att det ska bli kul.
 
Sen kommer man till sommaren, då vill man inte ligga inne i ett badkar. Då vill man vara ute. Visserligen ligger jag offta och slöar i poolen. Men när det inte går vill jag ha nått annat. En tanke som slog mig var badenbaden men inte på stativ utan en man kan hänga upp. Tänk att ligga i en badenbaden och sakta gunga fram och tillbaka. 
Men att bygga en sån det kräver också en del jobb. Så ni ser, vila kräver jobb :)
 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo