» Dagens lunch, Fisk i ugn
Det hät receptet fick jag av en vän för längesedan som då inte tyckte om att stå vid spisen några längre stunder. I dag driver hon en restaurang :) Det går inte så fort men den mesta tiden är i ugnen, det är gott men inte jätte nyttigt.

1 Torskblock 400 g
2 påsar Bearnaisesås
1 msk Tomatpuré
Koka upp beanaisesåsen en instruktionerna på förpackningen. Blanda i tomatpurén.
Lägg torskblocket i en ungnsfast form och häll över bearnaisesåsen.
Ställ det i ugnen på 200 grader ca 30 min.
Vill du minska tiden i ugnen, tina fisken i micron medan du tillagar såsen. Givetvis så kan du byta torsken mot rödspätta, kolja eller annan vit fisk.
Vill du minska tiden i ugnen, tina fisken i micron medan du tillagar såsen. Givetvis så kan du byta torsken mot rödspätta, kolja eller annan vit fisk.
Servera med bulgur och sallad.
Trackback