» Ljus i mörkret

Solen har strålat i dag och vi har fått massor gjort. Klippa svärföräldrarnas äppelträd, ett par kärror till tippen,ett besök hos våra nya grannar, ta en tupplur i solen och slipa - slipa -slipa.

Jag skulle ljuga om jag sa att jag tycker det är kul att värma bort färg och fernissa från lister. Men jag vill så himla gärna ha kvar dom gamla listerna som finns.
Men jag ser ett ljus i mörkret för det går framåt... Och någon dag ska jag pressentera före och efter bilder.
 
I går när jag lämnade huset upptäckte jag att det llider mot höst och kvällarna börjar bli mörka. Och på gårdsplanen var det svart som bleck. Så mellan 11-kaffet och det tröstlösa slipandet satte jag och min man upp lite lampor. Markslöjd har en utomhus spot som jag älskar att anväda i trädgården. Och av en händelse hade jag 2 stycken liggande. Och dom satte vi nu upp över dörrarna på brygghuset.
Egentligen har dessa spottar markspjut gjorda att trycka ner i jorden. Men vi valde att borra ett hål i väggen med samma diameter som spluten och tryckte sedan fast spottarna. Och med lite lagom självgodhet måste jag säga att jag är nöjd. Och det blir ju inte sämre av att jag nu kan ta mig till bilen utan att snubbla fram i mörkre
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo