» Vägghylla

En liten tös på 9 år kom och bad mig om råd. Hon ska få sitt rum småbarnsrum omgjort till något tuffare. Rummet är väldigt litet och ännu har hon en del leksaker. Hur ska man göra för att ska bli lite mer tonåring och samtidigt lite speciellt. Underförstått: nått som kompisarna blir lite avis på.
Och självklart vill jag hjälpa till. Bara att prata inredning med barn är rätt kul, för i deras värld finns inga begränsningar, inga hinder och fantasin flödar. 
Mina tips till henne var: fond vägg i tex vit med svart eller grått mönster. små vägghyllor / vägghyllor med lådor som kan målas/tapetseras/dekoreras i för stunden favoritfärgen. Ha samma accentfärg på kuddar, gardiner och annat som är lätt att byta ut. Och eftersom rummet är litet och hon har fått en bäddsoffa, för att kunna ha kompisar hemma över natt, så finns det inte mycket plats över till byråer/bokhyllor och sånt. Så ett tips flyttbar förvaring, ett soffbord med lådor på hjul/en kista på hjul eller liknade. Rymmer mycket och lätt att flytta....
 
Men efter att tagit del av hennes problem och önskemål börjar min hjärna gå egna vägar... vägghyllor...hur kan man dra dom ett steg längre....
Jag var tvungen att kolla vad andra gjort och givetvis hittade jag några riktiga gobitar.
 
Hur coolt som helst, tyvärr är gammla väskor på modet och svindyra men jag skulle helt klart kunna ha nått såt här hemma..
(bild från:hemma.aftonbladet.se)
 
Ja varför inte, släng skrivbordet men spar lådorna och sätt upp dom på väggen. 
(bild från:24sevenbyboback.blogspot.com)
 
 
Det här är också en riktig favorit. Järnrör, ingen har väl missat att jag är svag för för just järnrör.
(bild från:domsad.delfi.ua)
 
Man tager vad man haver, och bor man nära skogen så varför inte. Av någon anledning tänker jag mig ene...
(bild från: www.touchofclass.com)
 
Och nä, designmässigt är detta inte min stil, men jag bara älskar funktionen, en liten, slimmad hylla utan konsoller och ändå rymmer den en låda, Fantastiskt!
(bild från: uuldesign.com)
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo