» Fågelkvitter och fler kottar

2 saker jag tar med mig från idag... Det är första gången i år som jag hört ett intensivt fågelkvitter, vår på G möjligen? Och det andra är att ytterligare en liten kotte har kommit till världen. Även den här gången blev det en liten tös. Så nu finns det 5 kottar att lära hyss och fula ovanor. Och jag måste ju också säga ett stort grattis till de nyblivna föräldrarna och den stolta storasystern.
 
Gårdagens sömnad fick ett abrupt stopp, tråden tog slut, så nu står gungstolen på hold tills jag köpt ny tråd.
Men det gav mig en ursäkt att dra i väg till en kompis som jag gilla mycket men sällan träffar. Och påbörja ett nytt projekt som har surrat i huvudet en tid.
Men det var inte mitt kommande projekt jag tänkte visa idag, utan en glimt från min väns hem.
Hon har en inredningsstil som inte alls är vanlig i dag, men absolut inte mindre vackert. Henne hem går i tegel, mörkt trä, hampa rep och det mörka afrika och här och var bryts de mörka mustiga tonerna med något vit/ljust. 
Allt det här ger en varm ombonad och lite mystisk känsla. Det senaste tillskottet i hennes hem är en lastpall.
Ja,- been there, done that - tänker du säkert, men inte då. Jag har sätt hur många sätt som helst att använda en pall men det här var helt nytt.... och jag måste säga att jag tycker att den är väldigt effektfull mot den djupt mörkbruna väggen.
 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo